Segway

Segway – det smarta transportmedlet.

Innovativt transportmedel
Segway är det smarta, mjuka, effektiva och miljövänliga sättet att ta sig fram på. Fordonen bygger på innovativt tänkande, senaste teknik och drivs med hjälp av 2 dubblerade elmotorer samt ett redundant datasystem. Maxfarten är 20 kilometer i timmen och en enda laddning tar fordonet 4 mil.
 
 
Transportmedel för många
Segway är också ett mångsidigt fordon som möjliggör täckning och övervakning av större områden. Inte minst har poliskårerna runt om i världen fattat tycke för produkten, då den underlättar deras arbete. Även sjukhus och lagerföretag har insett fördelarna med Segway, för att korta transporttiderna för och underlätta transporter av personer och lätt last. 
 
 
Enkelt, effektivt och miljövänligt
Det är lätt att köra en Segway tack vare den snillrika konstruktionen. Fordonet är självbalanserande och drivs med hjälp av förarens kropp och händer. Det tar bara några minuter att lära sig grunderna för att sedan kunna ge sig ut och köra. Jämfört med en vanlig bil är en Segway hela 11 gånger effektivare, och är därmed ett av de mest miljövänliga fordonen i världen. Ställ bilen och ta din segway för alla korta resor. 
 
 
Försäljning
Vi på Segway Syd är officiella återförsäljare av Segways produkter. Vi erbjuder försäljning privat och till företag, förmånliga avbetalningsplaner, leasingavtal och uthyrningar. Vi erbjuder även mängder med tillbehör, såsom belysning, väskor, snabbfästen, bilramper, lås och parkeringsstöd. 
 
 
Turer & Events
Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda turer och provturer med Segway. Det går även att boka längre turer och privata events till företagets kickoff eller försäljningsmöten. 
 
 
Mediaglide
Segway fungerar som levande annonspelare vid marknadskommunikation. Tack vare den innovativa designen väcker en Segway uppmärksamhet vart den än färdas.
Det utnyttjar vi till din fördel. 
 
 
Vi gör så att ditt företag syns och märks där människor befinner sig.
Segway i2 ¤[singlepic id=3 w=188 h=251 float=]Segway x2 ¤[singlepic id=4 w=188 h=251 float=]

______________________________________________________

Verkar detta intressant?
Tveka då inte utan besök vår hemsida här!